Onthaal

Vakantie chalet voor 8 personen

Naar chalet Balthazar, komt u niet zomaar!

In het hartje van de gemeente Durbuy, in een chalet nabij een bosrijke omgeving, profiteert u van een rustige en ontspannen plek, ideaal voor een groene vakantie.

In chalet Balthazar brengt u uw vakantie door in het hartje van de Ardennen.

De chalet is aan de rand van het bos in een recreatiegebied gelegen. "Les closeries". Herkend door de CGT zoals "Meublé de vacances" met twee sleutels

Uw vakantie in de Ardennen van Belgisch Luxemburg

Dankzij een gedeeltelijk overdekt terras en een aangelegde tuin aan de rand van een vijver, kunt u met volle teugen van een klein hoekje rust genieten.

Gesitueerd op het kruispunt van Condroz, la Famenne en de Ardennen, leent onze gemeente zich perfect voor wandel- en VTT tochten. Vele gemarkeerde paden bevinden zich in de buurt van de chalet en op 3 km ervandaan start de Ravel de welke Barvaux met Marche-en-Famenne koppelt.

De chalet bevindt zich op enkele kilometers van 2 prachtige dorpen, Wéris en Ny, die geclassificeerd zijn als “ de mooiste dorpen van Wallonië”.

De golf van Durbuy bevindt zich op 800m.

Zorgvuldig ingericht door zijn nieuwe eigenaars moet Balthazar gerespecteerd worden, en zal hierdoor dus niet verhuurd worden voor het organiseren van festiviteiten, zoals studentenfeesten of vrijgezellenfeesten.

Onze viervoetige vrienden zijn toegelaten, mits een redelijk maximum.